Dacht dat ...
Blijf op de hoogte en volg Monique
01 Augustus 2012 | Kenia, Nairobi
Ja, vandaag schijnt de zon en ik dacht een rustig dagje te hebben aan het zwembad bij het hotel.
Zit net rustig, begint er opeens een bruiloft of zo. En dat gaat hier gepaard met heel veel zingen, gillen, handen klappen, noem het maar op. Boek maar aan de kant gelegd. Ben de kant opgelopen van Simon, Anna en Deborah. Ik ga zo met Simon maar even met de matatu naar town een espressootje drinken.
Misschien kan ik nog iets leuks kopen om mee naar huis te nemen. Ook nog even geld halen om morgen het hotel te betalen.
Gister prachtige dag gehad in Nairobi National Park. We hadden een grote auto gehuurd en zijn richting park vertrokken. Dit is ongelooflijk, zodra je uit het drukke, stinkende, lawaaierige Nairobi dit park binnenrijdt belandt je in een heel andere wereld. In een kwestie van je stuur naar links draaien. Ook heel vreemd, je zit tussen de wilde dieren in het midden van de stad. We hebben hier heerlijk rondgereden. Spullen meegenomen voor een picknick. Op een gegeven moment 3 zwarte neushoorns bij elkaar gezien. Heel uniek, ze zijn meestal alleen. Toen we hier een tijdje bij stonden te kijken besefte ik wel dat dit het laatste is van de natuur van Kenia voorlopig. Werd dus wel even een traantje wegpinken. (mmm, pink was niet genoeg)
Goed, weer herpakken en weer gaan genieten.
Uit het park vandaan naar mijn hotel teruggereden.
Hier hebben we met z'n 4-en op het terras nog lekker wat gedronken en gegeten.
Vervolgens mijn "familie" uitgezwaaid en lekker naar mijn kamer gegaan.
Veel liefs allemaal !
Goed, weer herpakken en weer gaan genieten.
Uit het park vandaan naar mijn hotel teruggereden.
Hier hebben we met z'n 4-en op het terras nog lekker wat gedronken en gegeten.
Vervolgens mijn "familie" uitgezwaaid en lekker naar mijn kamer gegaan.
Veel liefs allemaal !
01 Augustus 2012 - 14:39
Arnold:
De vakantie gaat voorbij
Maar de herinnering blijft....
Dusss stop nog maar zoveel mogelijk in het geheugen
X Arnold
01 Augustus 2012 - 15:57
Ilse:
Lieve Mo,
Tim zou zeggen; elk afscheid is de geboorte van een herinnering....
Enne..... je ' familie ' hier maakt weer lekker andijvie met gehaktballen voor je !
Geniet nog maar, voor je het weet weer in de madness !
XXXXXXXXXXXXXXKUZZZZZZXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
01 Augustus 2012 - 16:42
1 Augustus:
Hoi Monique,
Lees al een tijdje mee, wat een fantastische reis. Kan me voorstellen dat iedere nieuwe indruk ook direct een afscheid inhoud. Geniet er nog van, veel liefs, Marjolein -
01 Augustus 2012 - 18:16
Hans:
Aan alles komt een einde meis. Maar je hebt weer iets meegemaakt wat niemand je meer kan afnemen en menigeen nooit meemaakt.
Geniet nog van de laatste snikjes. Xxx -
01 Augustus 2012 - 20:33
Zus Ka:
Hi Mo,
Ben blij dat alles al die tijd goed is gegaan.
Uit werk vandaaan lekker op je balkon gezeten.
Noodweer, regen en onweer...
Zie het maar zo dat ik op de Klerkstraat dat niet had kunnen doen.. geen afdak..
Tot zaterdag.
Hou je taai...!!
XK -
01 Augustus 2012 - 20:33
Zus Ka:
Hi Mo,
Ben blij dat alles al die tijd goed is gegaan.
Uit werk vandaaan lekker op je balkon gezeten.
Noodweer, regen en onweer...
Tot zaterdag.
Hou je taai...!!
XK -
02 Augustus 2012 - 19:58
Martin:
Hoi Monique,
Even vlug al je verhalen gelezen en gezien dat je je nog steeds vermaakt.
Wij zijn de hele week niet thuis dus niet zo simpel een reactie te plaatsen, maar we willen je in ieder geval nog een paar leuke dagen wensen en voor het afscheid neem je maar wat fishermens freinds mee.
Bij eventuele tranen kun je dan dat sterke spul de schuld geven.
Doe Simon de hartelijke groeten en geef hem ook namens mij maar een dikke knuffel (ziet hij je tranen ook niet).
Wanneer je thuis bent nemen we wel weer even contact op.
Groetjes en nog heel veel plezier.
Martin en Doety.
P.S. Ook de groeten van pa Piet, die past zoals gewoonlijk op ons huis als wij er niet zijn.